У Чернівцях ВПО безплатно допомагатимуть 
шукати роботу

На базі МКУ «Резиденція молоді» розпочав працювати карʼєрний консультант від проєкту «СпівДія Працевлаштування». Він допомагатиме працевлаштуватись внутрішньо переміщеним особам: допоможе зі створенням чи покращенням резюме, підбором вакансій, написанням мотиваційного листа, підготовкою до співбесіди, ухваленням рішення щодо нової роботи.

Послуги карʼєрного консультанта безкоштовні як для людей, які шукають роботу, так і для бізнесу, який шукає нових працівників.

Аби скористатись послугами карʼєрного консультанта необхідно зареєструватись за посиланням: https://airtable.com/shrcBZJoLDJfn9r56. Після цього він зв’яжеться з шукачем роботи і призначить онлайн чи офлайн-зустріч. На ній шукачу роботи потрібно буде детальніше розповісти про професійний досвід, очікування та побажання щодо нової роботи.

 

Окрім того, у межах проєкту «СпівДія Працевлаштування» буде можливість пройти курси перекваліфікації.

Карʼєрні консультанти від проєкту «СпівДія Працевлаштування» наразі працюють в 12 обласних центрах України: у Чернівцях, Ужгороді, Тернополі, Львові, Луцьку, Хмельницькому, Черкасах, Полтаві, Рівному, Одесі, Дніпрі та Івано-Франківську.

peredplata