ПриватБанк відкрив термінали самообслуговування клієнтам інших банків

ПриватБанк відкрив термінали самообслуговування клієнтам інших банківПриватБанк відкрив можливість проведення операцій через мережу своїх терміналів самообслуговування власникам пластикових карток MasterCard, Visa будь-яких українських та іноземних банків. Як повідомили в банку, раніше клієнти інших банків могли оплачувати рахунки через термінали самообслуговування ПриватБанку тільки готівкою. Тепер для обслуговування за допомогою пластикової картки іншого банку досить підтвердити вхід, ввівши пароль, який буде відправлено на мобільний телефон.

\”У будь-якому нашому терміналі можна оплатити комунальні рахунки, поповнити телефон, здійснити переказ або купити квиток за допомогою картки будь-якого банку, – каже керівник Департаменту розвитку банкоматної та термінальної мережі ПриватБанку Ігор Мєлков. – Розплачуватися карткою через термінал набагато зручніше і швидше, ніж готівкою\”.

На сьогодні в Україні працює більше 9300 терміналів самообслуговування ПриватБанку, встановлених як в банківських відділеннях, так і в популярних торгово-розважальних центрах, що дозволяє отримати вільний доступ до сучасних банківських послуг в будь-якій точці України. Через термінали самообслуговування ПриватБанку можна отримати найпопулярніші банківські послуги: поповнення мобільного телефону, оплата комунальних та інших рахунків, грошові перекази. Також, через термінали ПриватБанку можна вільно купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч і скористатися іншими корисними сервісами.

На сьогодні в Чернівецькій мережі обслуговування Приватбанку працює 141 банкомат, 176 терміналів самообслуговування і 1200 платіжних терміналів у торгово-сервісних підприємствах.

З повагою,
керівник регіонального прес-офісу
Шумейко Вадим

peredplata