На Буковині за 10 днів від енергопостачання відключили вже 173 боржника

Як повідомляє  Чернівціобленерго сьогодні, 2 лютого відключень індивідуальних побутових споживачів Чернівецької області за борги не буде. У п’ятницю працюють лише за списками на підключення абонентів, які розрахувалися з боргами: станом на ранок таких є 29 об’єктів.

 Тож за перші 10 днів кампанії: починаючи з 23 січня за запитом енергопостачальної компанії було відключено 173 абонента, з них 108 споживачів у місті Чернівці, решту – по Заставнівській та Кіцманській дільницях.  

 З понеділка, 5 лютого  підприємство продовжить роботу з відключення споживачів області за борги. Зокрема у ТОВ ЧОЕК підготували списки на обмеження споживання електроенергії мешканців Чернівців, а також розпочнемо роботу по Новоселицькій та Путильській дільницях.

Якщо ви оплатили заборгованість, відразу повідомте про це енергопостачальну компанію, надайте у підтвердження платіжний документ. Так вас швидше внесуть у списки на підключення, а то й взагалі можете уникнути відключення. Перед виїздом на об’єкт ми завжди перевіряємо оновлені дані про споживачів, яких відкликають зі списків. 

peredplata