„Випити і закусити”для Януковича обійшлося країні в 5 мільйонів гривень

„Випити і закусити”для Януковича обійшлося країні в 5 мільйонів гривеньДержпідприємство ДУС „Гарант-сервіс”, яке обслуговує офіційні заходи, витратило 4, 69 млн. грн. На алкоголь і продукти харчування.

Згідно з результатами тендерів, ТОВ „Айленд” за 798 тис. грн. Поставить ужгородський коньяк різних марок, вино, лікер, текілу, віскі, джин, а також і горілку за 736 тис. грн.
Разом з тим, ДП „Житомирський лікеро-горілчаний завод” поставить 9675 пляшок різноманітної горілки на 403 тис. грн.
ТОВ „Верона” поставить рибу, консерви та ікру на 1,58 млн. грн, сиру на 297 тис. грн.
ООО «Верона» поставит рыбу, консервы и икру на 1,58 млн. грн. Сыр на 297 тыс. грн. Придбано в ДП „Чайка” та ТОВ „Соффітрейд”.
ПП „Изяславмолпродукт” поставить масла на 290 тис. грн.. Куплено „Селянське” масло (72,5%) по 53 грн. за кг і масло вершкове „Екстра”(82%) у 200-грамових пачках по 11 грн. за пачку.
ДП „Чайка” і ТОВ „Данон” поставлять молоко, вершки і молочні продукти на 187 тис. грн.. Крім того, соки на 95 тис. грн. придбано в СП „Вітмарк-Україна”.
ТОВ „ТЦ” Продсервіс поставить 4,5 тонни свіжої свинини і свинних субпродуктів на 304 тис. грн., в середньому, по 68 грн/кг
Як відомо, раніше держпідприємство ДУС із обслуговування офіційних заходів „Гарант-сервіс” виготовило торт для журналістів, який ті відмовились прийняти біля резиденції президента у „Міжгір’ї”.

peredplata