Через відділення ПриватБанку компенсації жертвам Голокосту вже отримали понад 9,5 тисяч осіб

Через відділення ПриватБанку компенсації жертвам Голокосту вже отримали понад 9,5 тисяч осібЗа півроку через відділення ПриватБанку понад 9,5 тис. колишніх в’язнів концтаборів і гетто та тих, хто пережив німецьку окупацію, отримали компенсації жертвам ​Голокосту.

Як повідомили в банку, ПриватБанк почав здійснення таких виплат у грудні 2014 року та є банком-агентом, уповноваженим урядом Федеративної Республіки Німеччина виплачувати компенсації жертвам нацизму на території України в рамках компанії Claims Conference.

«Ми в банку з особливою увагою ставимося до проведення виплат жертвам нацизму, – каже керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. – Більшість одержувачів виплат – люди похилого віку, тому технологію виплат побудовано так, щоб отримання грошей у банку було максимально простим, зручним і комфортним».

ПриватБанк проводить подібні виплати вже понад 15 років. Усім одержувачам виплат ПриватБанк на пільгових умовах відкриває банківські картки в євро та здійснює зарахування коштів без комісій. Детальну інформацію про порядок отримання грошей можна отримати, зателефонувавши на номер спеціальної гарячої лінії банку: +38 (092) 900 00 04.

peredplata