У Чернівцях пільговиків катають задарма?

У Чернівцях пільговиків катають задарма?Майже 500 соціальних проїзних видано за перший день у трьох районах міста: Садгірському, Першотравневому і Шевченківському. За ініціативи секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина від сьогодні свої іменні проїзні можуть отримати ветерани Великої Вітчизняної війни, інваліди І та ІІ групи, діти-інваліди та члени багатодітних сімей.

Починаючи з 9-ї ранку відкриваються двері районних управлінь соціального захисту. Першими приходять пенсіонери. Їх зустрічають волонтери і видають пластикові проїзні, принагідно роз’яснюючи правила користування ними. Волонтерів на всіх ділянках достатньо, тож черги не утворюються, а процедура видачі триває всього кілька хвилин.
«У мене шестеро дітей, і я вагітна вже сьомою, – розповідає жителька Садгори Жана Іродюк. – Для моєї сім’ї соціальні проїзні – це суттєве полегшення. Адже тепер ми зекономимо значні кошти.»
«Я пережила війну і репресії, тож, мабуть, заслужила на такий подарунок, – каже Леонтіна Андрійцова. – І хоч послугами громадського транспорту користуюся не так часто, але тішуся, що відтепер не доведеться подовгу чекати на пільговий автобус. Тепер матиму право на проїзд у маршрутці.»

Для довідки:

Видача проїзних відбувається з 09:00 до 18:00 через районні управління соціального захисту при представленні особою посвідчення, яке підтверджує її соціальний статус за адресами:
– Шевченківська райрада ( вул.Червоноармійська, 176, каб.№78 та вікно №12)
– Першотравнева райрада ( вул. Руська, 183, у холі на першому поверсі)
– Сад гірська райрада ( вул. І.Підкови, 7А, каб. № 9).

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

peredplata