Якісні закордонні делікатеси в «АТБ» до Нового року стали ще більш доступними

Аби було чим пригостити та приємно здивувати дорогих гостей на новорічні свята, багато хто з мешканців нашої Буковини вже зараз шукає  рецепти цікавих страв, запасається продуктами та якісними закордонними делікатесами. Гарним помічником для тих, хто хоче зустріти свята красиво, але не спустошити свій сімейний бюджет, стане найбільша українська торговельна мережа «АТБ».

Лідер вітчизняного ритейлу до Нового року та Різдва значно розширив асортимент продукції власного імпорту. Більш ніж чотири мільйони постійних клієнтів, в тому числі й мешканцінашої Буковини, вже встигли оцінити доступність і високу якість імпортних товарів в «АТБ».  Наприклад, мелена та зернова кава від найбільшого німецького бренданастільки сподобалася клієнтам «АТБ», що посіла місце у трійці  кращих торгових марок у рейтингу споживчих уподобань в Україні у 2020 році (згідно з данимиамериканської аналітичної компанії NielsenHoldings PLC).

Цього рокув межах розширення асортиментного ряду в «АТБ» з’явилися сотні нових найменувань імпортних товарів. Це кава, алкогольні напої, шоколад, сири, консерви та багато іншого. У винних відділах представлені топові сорти вин виробництва Аргентини, Чилі, Німеччини, Іспанії, Нової Зеландії, Молдови, ПАР тощо. Лінійку грузинських, французьких та італійських вин, яку оцінили покупці, розширили аж у п’ять разів. Ціни на такі товари значно нижчі, ніж в будь-якому іншому українському маркеті.

На численних поличках «АТБ» вже можна побачити нові найменування якісної продукції багатьох відомих європейських брендів. Це популярні польські сири та молочна продукція, італійські цільнозернові (тверді сорти з висівками) макаронні вироби, а також польські макаронні вироби без глютену (виготовлені з кукурудзяного борошна). Серед новинок – смачна піца німецького виробництва, яка після розігрівання в мікрохвильовці не поступається свіжоспеченій. Її наразі представлено у  трьох варіантах: «Шинка класична», «Прошуто» та «Чотири сири».

У магазинах торговельної мережі «АТБ» у відділах власної випічки розширено асортимент свіжої хлібобулочної продукції від європейських виробників: хрусткі багети, здобні та листкові булочки, донати, круасани…

Умаркетах цієї мережі до новорічного столу тепер можна купити справжній грузинський лимонад, натуральний вірменський гранатовий сік прямого віджимання, нові натуральні соки польського й  іспанського виробництва. Ціни цілком доступні для українського споживача!

В асортименті 1180 супермаркетів «АТБ» нині представлено понад 3,5 тисячі найменувань гарантовано свіжих продуктів та якісних товарів першої необхідності. На поличках цих добре знайомих українцям супермаркетів є все  і для вечері в сімейному колі, і для святкового новорічного застілля.

Близько п’ятисот представлених у магазинах мережі товарних позицій – це популярні серед мешканців наших Чернівців імпортні продукти. Йдеться про такі категорії, як бакалія, молочна продукція, овочі та фрукти, спиртні та безалкогольні напої, кондитерські вироби, смачні м’ясні делікатеси та сотні інших товарів від відомих якістю своєї продукції іноземних виробників.

Не менш важливим сьогодні є й той факт, що вартість імпортних продуктів у дискаунтерах«АТБ» помітно нижча, ніж ціни на аналогічні товари в магазинах інших торговельних мереж. Найбільший український ритейлер«АТБ» працює із зарубіжними виробниками напряму.  Таке правило дозволяє  компанії завозити власний імпорт, уникаючи  ймовірності фальсифікації та гарантуючи високу якість продуктів. Завдяки цьому покупці  мають змогу заощаджувати значні кошти.  У цьому разі до вартості товару не включають витрати на послуги посередників, торгових представників і т.п. Впровадження енергоощадних технологій і оптимізація багатьох бізнес-процесів дозволяють «АТБ» вже понад чверть століття поставляти українцям якісні продукти за максимально доступними цінами. Вартість будь-якого товару в таких маркетах у 24 областях країни, включаючи й Чернівецьку, завжди нижча за середньоринкову на 10–15%. Постійні акції дозволяють клієнту заощадити на купівлі продуктів  до 40%.

Мільйони громадян країни вже оцінили унікальну можливість за будь-яких умов не відмовляти собі в улюблених європейських делікатесах і при цьому економити власні кошти. Нагадаємо, що цього року в Україні створили перший продуктовий інтернет-магазин повного циклу. Гарантовано якісні та свіжі продукти з «АТБ» тепер можна замовити онлайн.

Світлана Шевчук

 

 

peredplata