У Чернівцях може з’явитись McDonald`s

Впродовж 2021 року McDonald`s збільшить свою мережу ресторанів. Компанія планує відкрити свої ресторани і в тих містах України, де ще їх немає. Про це повідомляє ІнформАгентство АСС з посиланням на Nachasі.

Наразі McDonald`s розглядає ділянки для відкриття у 2022 році закладів у Кропивницькому та Маріуполі, а також компанія відкрита до пропозицій щодо місця розташування перших закладів у Чернівцях та Ужгороді. Нові заклади вже точно з’являться в Івано-Франківську, Білій Церкві, Луцьку та Хмельницькому.

За словами директора з розвитку компанії Віталія Стефурака вибір розташування майбутнього ресторану залежить від декількох критеріїв. До прикладу заклад розмістять на локації з великим потоком людей, скоріше за все на перетині центральних вулиць. Також майданчик має бути зручним з точки зору доступу як пішоходів, так і авто.

У 2021 році компанія планує створити 4 600 робочих місць: 1 500 в ресторанах McDonald`s та 3 100 – у партнерів, які є постачальниками продуктів та сервісів. Обсяг інвестицій у будівництво і відкриття нових закладів та реновацію вже існуючих склав майже $26 мільйонів. Наразі компанія налічує 98 ресторанів у 21 місті по всій Україні.

peredplata