Чернівецький експертно-технічний центр ввійшов до Міжнародного економічного рейтингу «Ліга кращих»

Чернівецький експертно-технічний центр ввійшов до Міжнародного економічного рейтингу «Ліга кращих»    Державне підприємство «Чернівецький експертно-технічний центр Держгірпомнагляду України» внесено до списку лідерів Міжнародного економічного рейтингу «Ліга кращих».

Підставою для цього стали вагомі досягнення колективу підприємства у своїй галузі господарювання та за значний внесок в економічно-соціальний розвиток держави.

Чернівецький експертно-технічний центр посів 25 лідируючу позицію серед підприємств за профілюючим видом діяльності «Технічні випробування та дослідження» (КВЕД 74.30.0).

Йому присвоєно статус-звання «Підприємство року 2012» з наданням відповідного Сертифікату.

Окрім того, за бездоганне управління підприємством його керівника Миколу Костянтиновича Воронку нагороджено орденом «Лідер економіки» та авторитетною відзнакою рейтингу – сертифікатом «Керівник року України».

« Лідируюча позиція підприємства та відзначення його досягнень Міжнародним економічним рейтингом «Ліга кращих» – це показник роботи нашого підприємства та кожного із 22 його працівників, – переконаний начальник Чернівецького експертно- технічного центру Микола Воронка. – Цьогоріч ми уклали договорів з півтори тисячами замовників. Станом на кінець грудня нинішнього, 2012, року, підприємство виконало перед замовниками практично всі свої зобов’язання, надавши їм послуг на загальну суму в один мільйон 800 тисяч гривень. До бюджету та фондів різних рівнів Чернівецький експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України перерахував майже 790 тисяч гривень податків та платежів».

Довідково: Міжнародний економічнимй рейтинг «Ліга кращих» будує рейтинги підприємств виключно за офіційними статистичними даними, використовуючи показники підприємства, зокрема, дані про валовий прибуток, оборотні активи, виручки від реалізації, рентабельність продажів.

Позиціонування підприємств у списку лідерів відбувається завдяки автоматизованій системі без впливу сторонніх та людських факторів, що дозволяє рейтингу залишатися незалежним, чесним та прозорим.

Цьогоріч на лідируючі місця у списку рейтингу претендувало 300 підприємств зі всіх регіонів України.

Прес-служба Чернівецького експертно-технічного центру

peredplata