Кому на Буковині пропонують зарплату 15 тисяч гривень

Сьогодні у службі зайнятості зареєстровано майже 700 вакансій, з них  30% – пропозиції роботи для фахівців з вищою освітою. Порівняно з минулим місяцем спостерігається незначне збільшення кількості вільних робочих місць. Середній розмір заробітної плати по всіх вакансіях складає 7396 гривень, на 70 вакансій роботодавці пропонують заробітну плату від 10 до 20 тис. гривень.

–                     Тривалий час у базі даних служби зайнятості перебуває вакансія торговельного агента із найвищою оплатою праці – 20 тис. грн. Роботодавець  шукає фахівця з продажу сантехніки на території України, серед обов’язкових вимог  наявність власного автомобіля та  готовність до відряджень. До роботодавця вже направлено 16 претендентів на роботу, проте роботодавцю жоден не підійшов, фахівці служби зайнятості планують організувати роботодавцю ярмарок вакансій для пришвидшення укомплектування вакансії, – зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Зарплату 15 тисяч гривень роботодавці пропонують на 5 вакансій. Оператор верстатів з програмним керуванням на підприємстві, яке займається виготовленням меблів, має вміти виготовляти деталі за кресленнями, коригувати технологічний процес, здійснювати налагодження верстатів та контролювати якість, можлива робота в нічну зміну.

Аналітик консолідованої інформації має вміти формувати аналітичні звіти, здійснювати обробку великих масивів даних, готувати зведені таблиці та різноманітну вибірку з баз даних.

Начальник цеху має працювати з персоналом до 100 осіб, здійснювати кадрову політику, навчання, контроль ефективності роботи, впроваджувати нову техніку та технології, розробляти та реалізовувати заходи щодо модернізації виробництва та підвищувати ефективність роботи підприємства.

Начальник сектору має організувати, координувати та контролювати  роботу торгових агентів, виконувати обов’язки супервайзера, контролювати дебіторську заборгованість, проводити коучинги та сторчеки. Серед вимог досвід роботи від 3-х років.

Виконавець робіт має проводити допоміжні зварювальні роботи важких металевих конструкцій при будівництві ангару вагою майже 73 тонни. 

 

Сектор інформаційної роботи Чернівецького обласного центру зайнятості.

 

 

peredplata