Кому на Буковині пропонують зарплату понад 10 тисяч гривень

Серед зареєстрованих в Чернівецькій обласній службі зайнятості понад 700 вакансій, станом на 23 червня 2021 року, є 104 пропозиції роботи із заробітною платою понад 10 тисяч гривень.  На 63 вакансії роботодавці пропонують оплату  від 9 до 10 тис. грн, 88 вакансій із оплатою від 8 до 9 тис. грн, 80 – із оплатою від 7 до 8 тис. грн, решта від мінімальної до 7 тис. грн.

– Служба зайнятості працює над розширенням кола роботодавців, які потребують працівників та оперативно підбирає кадри як з існуючої бази безробітних та і з повного ринку шукачів роботи. Вищу зарплату пропонують у м.Чернівці, хоча високооплачувані вакансії почали з’являтися і у районах.  Середній розмір заробітної плати по всіх вакансіях складає 7158 грн, – зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Найбільшу заробітну плату пропонують майстру цеху – 19 тис. грн, 15 тис. грн пропонують – головному бухгалтеру, слюсарю з ремонту колісних транспортних засобів, оператору верстатів з програмним керуванням. Інженеру з пожежної безпеки пропонують 14,9 тис. грн, електрогазозварнику – 14,7 тис. грн. На зарплату 14 тис. грн шукають начальника  відділу, аналітика консолідованої інформації та торговельного агента.

На оплату понад 13 тис. грн шукають електромеханіка з ліфтів,  економіста, завідувача відділу, менеджера із зв’язків з громадськістю.

Від 11 до 12 тис. грн пропонують майстру з ремонту, головному бухгалтеру, інженеру, економісту з бухгалтерського обліку та аналізу господарської діяльності, столярам, машиністу крана, інженеру з керування й обслуговування систем, модельєру-конструктору, електромонтеру з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсарям з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, машиністам екскаватора.

На оплату 10 тис. грн шукають інженера з автоматизованих систем керування виробництвом, інженерів-інспекторів, фахівця з інтерв’ювання,  електромонтажників-схемників, комірників, слюсарів ремонтників, майстрів виробничого навчання, контролера газового устаткування, електромонтерів, менеджерів в оптовій торгівлі та з надання кредитів, архітектора, інженера-проєктувальника, інженера-землевпорядника, геодезиста,  юрисконсульта, адміністратора та кухаря.

peredplata