У Чернівцях продали приміщення колишнього дитячого тубдиспансеру за 40 мільйонів гривень

У Чернівцях продали колишній дитячий тубдиспансер за ціною в шість разів вищою за стартову. Приміщення розташовані на вулиці Максимовича.

Про це йдеться на сайті Prozorro.

Початкова вартість складала понад шість мільйонів гривень. Загальна площа чотирьох нежитлових будівель, п’яти сараїв, гаражу та погребу складає майже 1200 квадратних метрів.

Переможцем аукціону стало товариство з обмеженою відповідальністю “ДЖЕНЕРЕ”. За інформацією аналітичної системи YouControl, компанія зареєстрована у Чернівцях й діє майже два роки. Займається гуртовою торгівлею фармацевтичних товарів. Власницею компанії є буковинка Оксана Баланюк.

Що відомо

  • Будівля колишнього дитячого тубдиспансеру пустує 15 років. Цьогоріч у вересні приміщення горіло тричі. За словами прессекретаря управління ДСНС в області Сергія Бабчука, попередня причина пожеж – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
  • Prozorro — електронна система публічних закупівель, де державні та комунальні замовники оголошують тендери на закупівлю товарів, робіт і послуг, а представники бізнесу змагаються на торгах за можливість стати постачальниками. Електронні аукціони дозволяють заробити на продажі більше, оскільки підприємці, аби купити ділянку, поступово збільшують ціну.

Джерело: Суспільне Буковина

peredplata