За підтримки НОК України у Чернівцях презентують казку «Олімпійська мрія»

Відділення Національного олімпійського комітету України в Чернівецькій області запрошує засоби масової інформації для відзначення події з нагоди 31-ї річниці від дня заснування Національного олімпійського комітету України.

У рамках заходу відбудеться презентація казки «Олімпійська мрія», автором якої є Ярослав Галан. У казці порушено актуальні суспільні питання, оскільки таким чином відбувається показ важливості загальнолюдських якостей. Казка втілює в собі патріотичні та сімейні цінності, історичний аспект, заохочення до здорового способу життя, занять фізичною культурою та спортом, популяризацію олімпійського руху і заклик до поширення любові до своєї держави, відстоювання її честі, гордості за неї. Також під час події відбудеться нагородження подяками відділення осіб, які здійснили особистий внесок у популяризацію олімпійського руху на Буковині, проявляли ініціативу для його розвитку в нашому місті та області.

На заході будуть присутні голова відділення Національного олімпійського комітету України в Чернівецькій області Іван Гешко, представники відділення, буковинські спортсмени і тренери, науковці, діяльність яких спрямована на розвиток олімпійської освіти на Буковині.

Захід відбудеться у Блакитній залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича  22 грудня 2021 року о 13:00.

peredplata