У \”Лужках\” Вижницького району запрацював наметовий табір

6 липня 2013 року розпочав свою роботу наметовий табір \”Юніті\” в урочищі \”Лужки\” села Виженка Вижницького району. Табір організований відділом освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації спільно з волонтерами \”Корпусу миру\”. У відкритті наметового містечка взяли участь Тетяна Тирон, заступник голови – начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації, Олексій Борсук, спеціаліста з зв’язків з громадскістю та інформаційно-комунікаційних технологій районного комітету профспілки працівників освіти і науки, Надія Сенчук, керівник експерементального майданчику програми \”Flex\” , вчитель англійської мови Вижницької гімназії. Представництво учасників наметового табору достатньо сер’йозне – це, і волонтери-іноземці \”Корпусу миру\”, і діти з різних куточків України та Вижницького району, а головне керівник проекту Ден Томпсон. Цей проект постійно підтримує ратувальна служба району, членом якої є депутат Вижницької районної ради Руслан Сенчук. Цікавою особливістю самого відкриття є те , що волонтери презентували себе англійською мовою, якою, здебільшого, проходить спілкування в самому таборі. Діти поділені на дві команди, які протягом семи днів будуть змагатися між собою за певними правилами, що чітко виписані та дотримуються всіма учасниками. Дієвою формою роботи є цікаві ігри через які закріплюються знання мови, збагачуєтся рівень спілкування між школярами. Про це повідомляє Департамент освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької ОДА.

Тетяна Іллівна звернулася до учасників наметового табору з гарними вітаннями та щирими побажаннями цікавого та змістовного відпочинку, презентувавши себе англійською мовою. Висловила свої сподівання, що свіже , чисте гірське повітря позитивно вплине на змістовний і корисний відпочинок юних знавців англійської.

Така форма роботи відділом освіти, молоді та спорту буде поширюватися, вдосконалюватися та розвиватися на теренах Вижниччини.

peredplata