В чому полягають переваги Флуконазолу

При лікуванні грибкових захворювань високу ефективність проявляє препарат Флуконазол. Він входить в комплексну терапію та може застосовуватись самостійно в залежності від призначення лікарів. Засіб випускають у форматі таблеток, капсул та розчину для інфузій.

В яких випадках застосовується Флуконазол

Ключовим дієвим компонентом препарату являється флуконазол. Завдяки його здатності швидко всмоктуватися в кров, проникати в тканини та органи, відчутне полегшення симптоматики грибкових патологій відчувається протягом перших пів години з моменту приймання. Досягнення максимальної концентрації засобу спостерігається в проміжку від 30 до 90 хвилин. Дія Флуконазолу полягає в придушенні активності грибкових мікроорганізмів з подальшим припиненням їхньої життєдіяльності в організмі. На додачу препарат втручається в процес синтезу патогенних клітин, що створює перешкоди для подальшого їх розвитку і розмноження. Призначення Флуконазолу доцільне у наступних випадках:

  1. криптококовий менінгіт;
  2. генітальний і вагінальний кандидоз;
  3. кандидоз слизових оболонок;
  4. системний кандидоз;
  5. мікоз різних ділянок тіла;
  6. грибкові інфекції нігтів, волосся, шкіри.

Ефективність лікарського засобу проявляється по відношенню широкого переліку хвороб, спричинених грибками Candida. Серед основних симптомів, які свідчать про розвиток в організмі людини грибкової інфекції – виникнення білого нальоту на слизових оболонках тіла, свербіж, набряк та почервоніння уражених патологією областей.

Чому варто обрати саме Флуконазол

Формула препарату створена таким чином, що його активні компоненти здатні проникати в будь-яку біологічну рідину – слину чи кров. Подібна властивість пришвидшує дію Флуконазолу, і відповідно призводить до відчутного покращення стану хворого за короткий термін. Окрім впливу на розвиток і зростання мікроорганізмів, лікарський засіб зупиняє загальний запальний процес, та призводить до знищення вже наявних патогенів. При правильному дозуванні та дотриманні рекомендацій лікарів протягом терапії організм хворого не піддається токсичним чинникам, що дозволяє призначати препарат і дітям після досягнення ними 5 річного віку. Прийом таблеток відбувається незалежно від часу споживання їжі. Це дозволяє піклуватись про власне здоров’я незалежно від частини доби, що робить процес більш комфортним в порівнянні з використанням інших засобів. Флуконазол проявляє активність не лише стосовно патогенних грибків, а й до кокцидій, мікроспор і криптококків.

 

peredplata