Pозлючений натовп узяв штурмом аеропорт Махачкали

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя: 
-Можу собі уявити жах і переляк пасажирів, які знаходились у авіалайнері, що прибув учора з Тель-Авіва у Махачкалу…
Також тяжко було собі уявити й усвідомити, що на континентальній території Європи, у складі Російської Федерації у ХХІ столітті проживають іще дикі племена варварів, які осліплені гнівом і ненавистю, охоплені жагою до крові можуть змітати і плюндрувати все на своєму шляху. Градус агресії і ненависті тих, хто учора штурмував аеропорт Махачкали в пошуках євреїв, пасажирів з Iзраїля не міг не вражати.
Це справді було жахливо і моторошно.
Pозлючений натовп узяв штурмом аеропорт Махачкали. Зловмисники бігали по повітряній гавані і вдиралися в приміщення, де ховалися перелякані працівники аеропорту. Озвірілі люди розшукували євреїв та громадян Ізраїлю.
Через деякий час розлючений натовп прорвався на злітно-посадкову смугу аеропорту і оточив один із літаків. Капітан авіалайнера попередив пасажирів про небезпеку, сказавши залишатися їм усередині борту та не панікувати. Однак нападники намагались прорватись всередину авіалайнера дряпаючись по крилу літака.
Ці страшні кадри з Махачкали учора облетіли цілий світ. І це мабуть добре, що світ побачив звірячий оскал… далі не пишу уточнень, вони не варті того аби адмін ФБ знову заблокував мій екаунт. Але ж ви зрозуміли, авжеж? 😉))
Подивіться ці відео:

peredplata