На Буковині внаслідок пожежі загинула людина

В селі Мошанець Кельменецького району виникла пожежа в житловому будинку місцевої мешканки 1920 року народження. Мешканець сусіднього будинку, помітивши сильне задимлення, вирішив зайти всередину. Чоловік відчинив двері, що сприяло потраплянню кисню в будинок. Через це спалахнув вогонь і по дерев’яних конструкціях будинку швидко поширювався. Розповсюдженню полум’я також сприяло наявність сіна на горищі будівлі.

Люди зателефонували на спецлінію 101. На місце події відразу виїхав черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 10 смт. Кельменці. Вогнеборцям повідомили що в будинку може перебувати людина. Рятувальники відразу зайшли всередину і виявили тіло домовласниці вже без ознак життя. Бійці ДСНС ліквідували пожежу, запобігши подальшому розповсюдженню вогню. На пожежі знищено покриття житлового будинку, речі домашнього вжитку. Рятувальники врятували від знищення житловий будинок.

В селі Ванчиківці Новоселицького району горів житловий будинок. Рятувальники, які прибули на місце події, ліквідували пожежу. Вогнем знищено перекриття та покриття житлового будинку, речі домашнього вжитку. Загиблих та травмованих немає. Повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata