Дитячий лікар-онколог з Чернівців отримав звання “Заслужений лікар України”

Почесне звання “Заслужений лікар України” отримав завідувач кардіоревмоонкогематологічного відділення ОКНП “Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня” Михайло Гнатюк.
Знаний в Україні та за її межами лікар-онколог, який врятував життя тисяч дітей. 1993 року він почав працювати у відділенні кардіоонкогематогії обласної дитячої клінічної лікарні. Завдяки його наполегливості та високому професійному рівню, відділення кардіонкогематолії одним із перших було включено в кооперативну студію Німеччина – Австрія -Україна, в якому призначалося сучасне прокольне лікування лімфобластичних лейкемій. Співпраця з провідними клініками, впровадження новітніх методів лікування, постійне навчання і передача досвіду іншим, а найголовніше – врятовані життя дітей.
Звання Заслуженого лікаря Михайлові Гнатюку присвоєно Указом Президента за значний особистий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров’я, надання кваліфікованої медичної допомоги і рятування життя людей в умовах воєнного стану, сумлінне виконання професійного обов’язку та з нагоди Дня медичних працівників за поданням Чернівецької обласної військової адміністрації.
Щирі вітання Михайлові Георгійовичу із присвоєнням почесного звання, нових здобутків, сили, наснаги у нелегкій роботі.
 

peredplata