Уколи краси – помолодшати на декілька років

В сучасному світі набагато більше приділяється уваги красі та молодості аніж раніше. У жінки немає іншого виходу як відповісти на цей виклик сьогодення.
На жаль, не зважаючи на високі технологічні досягнення ми не можемо сперечатися з природою, і з роками старість все більше наближається до кожної людини. Це болісній період для жінки. Найвразливіше місце для зморшок – обличчя. Завдяки пластичній хірургії цю проблему все ж таки можна вирішити. Але це більше для світу зірок телебачення та шоубізнесу. Нам, звичайним жінкам наврядчи вистачить фінансів та сміливості «лягти під ніж» пластичного хірурга.

Уколи краси – помолодшати на декілька років

Чернівецька клініка «Оксфорд Медікал» пропонує альтернативу. Кваліфіковані спеціалісти медичного центру «Оксфорд Медікал» пропонують сучасний ін\’єкціонний безпечний та ефективний метод – уколи краси.

У клініці «Оксфорд Медікал» за допомогою ботоксу, контурної пластики, біоревіталізації кваліфіковані та досвічені косметологи допоможуть вам повернути втрачену красу підкреслити вашу привабливість, відчути себе жаданою і коханою! Ми пропонуємо омолодження обличчя, зменшення зморшок, вирівнювання носогубної складки, підкреслення вилиць, корекцію форми губ, насичення шкіри вітамінами.

Запис до лікаря-косметолога за тел: (0372) 51-01-02, або (050) 988-11-56!
Детальніше на сторінці
http://chernivtsi.oxford-med.com.ua/services/cosmetology/

Уколи краси – це чудова альтернатива хірургічному втручанню, це безболісна процедура, препарати, що використовуються не викликають алергічної реакції, не потребує реабілітаційного періоду, відсутня необхідність спеціальних підготовок перед процедурою.
Консультація лікарів-косметологів медичного центру «Оксфорд Медікал» абсолютно БЕЗКОШТОВНА!

Детальніше на сторінці
http://chernivtsi.oxford-med.com.ua/services/cosmetology/

Існує постійна система ЗНИЖОК.

Запис на консультацію можна здійснити за телефоном (0372) 51-01-02 або (050) 988 11 56! ДЗВОНІТЬ ПРЯМО ЗАРАЗ! І записуйтесь на БЕЗКОШТОВНУ консультацію з будь-якого питання. Не відкладайте красу на потім. Ми зробимо ваше обличчя бездоганним!

Адреса «Оксфорд Медікал»
у м. Чернівці:
пр. Незалежності, 121 А
тел.: (0372) 51-01-02
http://chernivtsi.oxford-med.com.ua/

peredplata