На Буковині і в облраді навели ідеальний порядок

На Буковині і в облраді навели ідеальний порядокУ приміщенні облради навели ідеальний порядок.

На Буковині і в облраді навели ідеальний порядок
На Буковині і в облраді навели ідеальний порядок

Прибрали побите скло, почистили килимки, склали меблі, навіть відремонтували вхідні двері. Працівники облради та адміністрації, котрі прийшли на роботу, не впізнали будинку. Кажуть, що такої чистоти і порядку не могли добитися за жодного керівника не тільки незалежної України, а й СССР.
Волонтери працювали цілу ніч, не покладаючи рук. Комендант, народний депутат України Максим Бурбак серед ночі пішов відпочити. На ранок він був щиро заскочений тим, з якою бережливістю, любов’ю та повагою до історичної споруди (колись тут був палац юстиції) поставилися прості буковинці. Будівля сяє чистотою і порядком. Навіть не віриться, що тут перебувають сотні людей. І ті, хто прибирав, і ті, хто приходить в облраду, дотримуються чистоти і порядку. Там жартують, що на поверхах треба роззуватися і взувати кімнатні тапочки, аби не наслідити. Бо всі дотеперішні влади добряче у палаці \”наслідили\”. Ледве народ за ними прибрав. У такій чистоті спеціалістам навіть працюється легше і веселіше. Похмурі та заклопотані чиновники повеселіли і почали посміхатися.

Люди дуже обурилися, коли почули з уст Папієва негарні слова про себе. Мовляв, вони варвари, вандали, розбійники, усе переламають, нашкодять. А насправді, як з’ясувалося, це він тут шкодив. Буковинці прийшли і прибрали за ним.

Члени ВО\”Свобода\” щохвилини ведуть боротьбу зі снігом перед палацом юстиції. Припорошені снігом леви перед парадним входом наче посвітліли, стали ще білішими та наче посміхнулися: \”Хоч би дали снігу трохи полежати на палаці. Адже так довго його не було цієї зими.\”

Ось така чиста революція у Чернівцях.

Петро Кобевко

peredplata