Жіноча консультація в «Оксфорд Медікал»

Жіноче здоров\’я – дуже важливий життєвий аспект, як для жінок, так і для їх супутників. Цінність здоров\’я жінки переоцінити неможливо.
Так чи інакше стан жіночої статевої системи щодня впливає не тільки на самопочуття але і на настрій, відносини з оточуючими.

Жіноча консультація в «Оксфорд Медікал»

Відсутність контролю, який може здійснювати тільки досвідчений кваліфікований лікар-гінеколог; відсутність лікування, а тим більше самолікування, може призвести до незворотних наслідків, навіть таких як безпліддя і ракові захворювання. У зв\’язку з цим, МОЗ наполегливо рекомендує відвідувати гінеколога кожній представниці прекрасної статі мінімум раз на півроку.

Існує безліч гінекологічних захворювань, які абсолютно не турбують і ніяк себе не проявляють, доки їх не виявляють під-час профілактичного огляду. Наприклад, ерозія шийки матки, це захворювання, при якому на слизовій оболонці шийки матки з\’являються невеликі ранки – ерозії. Хоча, ерозія і не відноситься до передракових захворювань, але підвищує ризик виникнення раку шийки матки.

Запис до лікаря ГІНЕКОЛОГА за тел: (0372) 51-01-02, або (050) 988-11-56!

Деталі на сторінці
http://chernivtsi.oxford-med.com.ua/services/ginecology/about_ginecology/

Гінекологічне відділення медичного центру \”Оксфорд Медікал\” в місті Чернівці оснащене всім необхідним обладнанням для повного проведення повного обстеження пацієнток.

На першому прийомі лікар-гінеколог \”Оксфорд Медікал\” проведе консультацію, огляд на кріслі за допомогою дзеркал, зробить забір необхідних аналізів, а також відеокольпоскопію. Відеокольпоскопія це додаткова інноваційна форма звичайної кольпоскопії, за допомогою якої, область що спостерігається в кольпоскоп – виводиться на екран. Це дуже зручно при виявленні ерозії та інших захворювань.

Лікарі-гінекологи \”Оксфорд Медікал \” стверджують, що кожна жінка, яка регулярно проходить всі профілактичні огляди і стежить за своїм здоров\’ям – в 99% випадків буде здорова.

Також медичний центр \”Оксфорд Медікал\” рекомендує кожній жінці мати постійного гінеколога, якому вона довіряє.

Дорогі жінки! Завдяки високій кваліфікації, гідному професійному рівню і здатності відповідати будь-якому вашому запиту, ви будете відвідувати НАШИХ ФАХІВЦІВ із задоволенням!

Запись до лікаря ГІНЕКОЛОГА за тел: (0372) 51-01-02, або (050) 988-11-56!

Деталі на сторінці
http://chernivtsi.oxford-med.com.ua/services/ginecology/about_ginecology/

Жіноча консультація в «Оксфорд Медікал»

Адреса «Оксфорд Медікал»
в м. Чернівці
пр. Незалежності, 121 А
тел.: (0372) 51-01-02
http://chernivtsi.oxford-med.com.ua/

peredplata