У період сонячного затемнення не можна робити весілля і операції

У період сонячного затемнення не можна робити весілля і операції25 листопада відбудеться неповне сонячне затемнення. В Україні його видно не буде, але воно однаково впливатиме на всіх жителів Землі. Про це розповіла столичний біоенергет Лілія Романова.

\”Сонячне затемнення робить яскравішими усі процеси – негативні і позитивні. В цей час можливі яскраві виграші, неочікуване везіння у судових справах. Але водночас підвищується ризик великих потрясінь. Сонячна енергія буде діяти 2 тижні до і після сонячного затемнення. Найнебезпечнішими будуть 3 дні до і після затемнення\”, – сказала вона.

\”У цей час рекомендується відкласти вирішення довготермінових рішень. Краще перенести весілля, планові операції, купівлю нерухомості, автомобілів, побутової техніки. Договори, підписані у цей час, стануть для людей американськими гірками. Може пощастити, але є велика імовірність великого програшу\”, – додала Романова.

Затемнення позначиться на самопочутті.

\”Будуть загострюватися хронічні хвороби. Навіть звичайний грип буде важче переноситися. У багатьох людей сон в ці дні буде поганим. Снитимуться жахи, вранці буде відчуття втоми, ламкості в тілі. В цей час не варто дивитися страшних фільмів, краще переглянути якусь комедію\”, – порадила Лілія Романова.

\”В ці дні підвищується рівень травматизму. Тому не варто вирушати у подорожі. Якщо поїздку неможливо перенести, то варто взяти з собою якийсь оберіг або сходити до церкви. Такий ритуал візьме частину негативу на себе. Людина почуватиметься спокійніше\”, – додала вона.

peredplata