Тягнибока таки \”кинули\”. Але він не здається і шаманить: \”У нас є абсолютно реальні можливості подолати 5% бар\’єр\”

Тягнибока таки "кинули". Але він не здається і шаманить: "У нас є абсолютно реальні можливості подолати 5% бар'єр"У Всеукраїнського об\’єднання \”Свобода\” мало тепер шансів подолати новий – 5% – прохідний бар\’єр під час виборів наступного парламенту.

Але Олег Тягнибок шаманить.

На думку Тягнибока, українська політика непередбачувана, а тому не відомо, яка ситуація з виборами Верховної Ради буде через рік.

\”У нас є всі шанси пройти. Тим більше, що на минулих місцевих виборах сумарний рейтинг \”Свободи\” перевищував 5% і становив приблизно 5,5%\”, – відзначив націоналіст.
За його словами, тут слід врахувати, що мотивація у виборця голосувати за \”Свободу\” під час обрання народних депутатів навіть більша, ніж підтримувати цю партію на виборах до місцевих органів влади.

\”Це також свідчить про те, що у нас є абсолютно реальні можливості подолати 5% бар\’єр. Інша справа, чи зможемо ми зберегти результати майбутнього голосування? Адже за сьогоднішніх умов й усіх майбутніх фальсифікацій це буде вкрай важко\”, – додав свободівець.Водночас, він запевнив, що його партія буде боротись до останнього.

Нагадаємо, Верховна Рада учора прийняла новий закон про вибори. У ньому підвищується прохідний бар\’єр до 5 %, вводиться пропорційно-мажоритарна система та забороняється участь

Джерело

peredplata