Чернівецька медична освіта – краща в Україні

Чернівецька медична освіта - краща в УкраїніБуковинський державний медичний університет нагороджений золотою медаллю та почесним званням «Лідер національної освіти»

Буковинський державний медичний університет взяв участь у XXI Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра–2012» та IX Міжнародній виставці закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном». Упродовж кількох днів у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» в місті Києві працювали експозиції більш ніж 200 провідних навчальних закладів, освітніх агенцій і видавництв. Окрім закордонних навчальних закладів з Польщі, Швейцарії, Німеччини, Чехії, Великої Британії та інших країн, участь у заході взяли майже 80 вищих навчальних закладів з 20-ти регіонів України, з них більше 40 – національні.

Програма виставки включала 30 найрізноманітніших заходів, серед яких, зокрема, семінари, презентації, «круглі столи», під час яких обговорено питання розвитку співпраці закордонних та українських навчальних закладів, обміну студентами і викладачами. На стенді Буковинського державного медичного університету було представлено інформацію щодо можливостей здобуття освіти в університеті, його матеріально-технічну базу, спортивний та культурний відпочинок студентів, перспективи працевлаштування випускників. Крім того, презентовано сервер дистанційного навчання Буковинського державного медичного університету.
За результатами заходу Буковинський державний медичний університет нагороджений золотою медаллю за перемогу у номінації «Компетентнісний підхід в освітній діяльності вищої школи», а за багаторічну інноваційну педагогічну діяльність з модернізації вищої освіти в Україні удостоєний почесного звання «Лідер національної освіти».

Джерело

peredplata