Ми працюємо для Вас

Такий принцип сповідує колектив шведсько-українського центру «Енгельхольм», який діє в Чернівцях по вулиці Руській 185-В на території лікарні по вулиці Фастівській.

Даний заклад давно вже зарекомендував себе з якнайкращими відгуками людей, які тут знаходились на лікуванні. Очолює медустанову головний лікар Ярослав Миколайович Васильчишин – людина дуже компетентна в своїй справі, є спеціалістом вищої категорії.

Окрім знання справи в медицині він є напрочуд високопорядною людиною у відношенні до своїх пацієнтів. Максимально допомагати хворій людині – це є, як заповідь завідувача. А тому і на рекламних листках в закладі написані такі слова: «Наш досвід – гарантована якість». Бо й скільки операцій провів Ярослав Миколайович по ендопротезуванню кульшового та колінного суглобів імплантантами відомих світових фірм. Також зроблено в клініці дуже багато операцій при переломах кісток та проведено лікування кил міжхребцевих дисків. І це відбувається  на сучасному рівні (катетер-метод, черезшкірна нуклеотомія).

В даній клініці здійснюють хірургічну артроскопію (пошкодження менісків, пластична обробка хряща та пластика зв’язок). Тут вам не відмовлять у лікуванні інших вад кінцівок, суглобів. Це корекція вісі та довжини кінцівки, деформація гомілки та стопи.

В клініці «Енгельхольм» проводять оперативне лікування доброякісних пухлин кісток та суглобів.

Ми пишаємось таким чудовим спеціалістом в Україні, бо Ярослав Миколайович є просто фанатом своєї справи. Тому і маємо чудові результати успішно проведених ним операцій. Їдуть звідусіль в клініку «Енгельхольм», бо знають, що тут працюють справжні лікарі за покликанням. А статистика проведених оперативних втручань дуже позитивна. Це нас тішить, так як вселяє віру тим людям, які вже навіть втратили надію на одужання.

Знаю, що сюди звертаються пацієнти і з Києва та інших міст України, так як вони саме тут отримують належну допомогу. Цим людям в білих халатах завжди вдячні їхні пацієнти, бо вони сповна віддають себе своїй улюбленій справі. І саме вони врятували не одне життя хворим та принесли їм радість буття, жити без болю. Жити і бути корисними своїй родині, а це так важливо в нашому житті.

В клініці є магнітно-резонансна томографія (МРТ). Є всі види діагностики та запис дослідження на комп’ютерний диск. Така кваліфікована та своєчасна діагностика є запорукою успішного лікування та здорового способу життя. В цьому центрі щоденно здійснюють прийом спеціалісти-кардіологи.

Є відділення гінекології. Особлива увага приділяється, такому захворюванню, як атеросклероз. Тут проводяться усі види лабораторних досліджень німецької якості. А також ведуться сучасні схеми лікування. Все обладнання, на якому проходять обстеження клієнти новітнє, сучасне.

З клініки «Енгельхольм» можна викликати лікаря-кардіолога додому.

Тут можна пройти лікування, як амбулаторно, так і стаціонарно. По вулиці Героїв Майдану № 226 діє відділення отоларингології, як для дорослих, так і для дітей. Там же проводиться комплексна діагностика, терапія та профілактика захворювань ЛОР-органів, Досвідчені фахівці проводять консервативне та хірургічне лікування усіх видів захворювання вуха, горла, носа.

Від імені багатьох людей низький уклін вам, люди в білих халатах. Ви – наші рятівники. А у вашій клініці «Енгельхольм» ми знаходимо справжній порятунок.

Ви нам так потрібні!

Дякуємо що ви є!                                                                                                  

Марія Кисильова

peredplata