В Україну повернеться “бабине літо”: синоптики обнадіяли прогнозом

Українці ще зможуть натішитися теплом перед зимою
 
 

В Україну повернеться "бабине літо": синоптики обнадіяли прогнозом

Про це пише видання Хвиля з посиланням на відомого синоптика Наталю Діденко.

За повідомлення Діденко, в Україні у середу, 9 жовтня, ще буде прохолодно. На Сході, у центральних областях та навіть на Півдні найближчої ночі спостерігатимуться заморозки 0-5 градусів. Виняток – Одеська область, Вінниччина та Крим. На решті території вночі передбачається +3+7 градусів. Та вдень температура повітря вже значно підніметься.

 

осіння погода

 

Опади на території України не прогнозуються, однак на Луганщині та Харківщині можливо пройдуть короткочасні дощі. У столиці 9 жовтня буде дощова погода. Найближча ніч буде морозною +4-+5 градусів. Денна температура в Києві складе +12 градусів. Із середи в Україну прийде потепління. Але тепла погода у середині тижня супроводжуватиметься дощами.

“Вже у неділю, 13 жовтня, за попередніми прогнозами, усі, хто лякають кота децибельним чханням та кашлем, і просто щасливчики, які вчасно відскочили від першої осінньої інфекції, знову радітимуть сонцю та затишному теплу. І схоже, що таки з неділі, з 13-го жовтня, в Україну йде бабине літо!” – йдеться у дописі Діденко.

 
 
 
 
 
 
 

 

peredplata