Погода допоможе Україні “вбити” коронавірус: з’явився прогноз Зупинити коронавірус в Україні допоможе погода.

Погода в Україні буде сприяти тому, щоб поширення коронавіруса зупинилося.
Тепла погода, прогнозована на початку березня практично на всій території країни, може зупинити процес розповсюдження небезпечної інфекції COVID-19.

Як повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на РБК-Україна, відповідну гіпотезу висловили дослідники з німецького інституту Роберта Коха.

Справа у тому, що згідно з численними прогнозами Українського Гідрометцентру, перший місяць весни в цьому році очікується аномально теплим і з опадами в межах норми.

Такі погодні умови можуть створити додатковий бар’єр для поширення коронавіруса.

За словами вченого Владислава Бєлова, тепло може бути згубним явищем для цієї інфекції, так як було оголошено, що для поширення хвороби прохолодна погода є найбільш підходящим середовищем.

Потрібно сказати, що надійних підтверджень цієї гіпотези в даний час немає, адже вірус ще вивчений недостатньо, а попередні випадки зараження мали місце і при теплій температурі повітря.

“Розмножується коронавірус у людському тілі при температурі 37 градусів. Але якщо вдасться зрушити спалах коронавіруса ближче до літа, це буде дуже добре, інакше коронавірус накладеться на хвилю звичайного грипу, і тоді на медиків ляже подвійне навантаження, з яким їм буде дуже важко впоратися”, – говорять експерти.

Раніше НАРОДНА ПРАВДА повідомляла:.

Увірветься аномальне тепло з заморозками: синоптики дали неоднозначний прогноз погоди на березень.

Коронавірус Covid-19 мутував, дослідники виявили вже два варіанти: S-cov і більш небезпечний L-cov, який відрізняється більш високою трансмиссивностью (від лат. transmissio — перенесення) і завдає більшої шкоди дихальній системі людини.

Автор Олена Лавринець

peredplata