У лікарнях області через коронавірус перебувають 726 буковинців

У лікарнях області через коронавірус перебувають 726 буковинців

Із 25 лютого у стаціонарах Чернівецької області через COVID-19 пролікували 7400 буковинців. У лікарнях області станом на 15 жовтня перебувають 726 людей. Із них у 470 пацієнтів підтверджено коронавірус, решта – з підозрою.

За минулу добу до лікарень госпіталізували 37 осіб.

У медичних закладах станом на 15 жовтня лікують 84 пацієнтів у важкому стані, з них у реанімаціях – 52, на апаратах штучної вентиляції легень – 3.

205 пацієнтів у лікарнях Чернівецької області перебувають на кисневій терапії.

________________

За минулу добу у Чернівецькій області зафіксовано три летальних випадки.

▪️ Чоловік 1966 р. н., житель Снятинського району Івано-Франківської області. Коронавірус у нього підтверджено. Хворів на двобічну пневмонію. Мав також ішемію, гіпертонію, наслідки раніше перенесеного гострого порушення мозкового кровообігу. Помер у міській лікарні №1.

▪️ Чоловік 1944 р. н., чернівчанин, із підозрою на COVID-19. Мав двобічну пневмонію та супутні недуги – ішемію, гіпертонію, стенокардію напруги, порушення серцевого ритму, два інфаркти міокарду у анамнезі. Помер у міській лікарні №1.

▪️ Чоловік, чернівчанин 1963 р. н., із підозрою на коронавірус. Хворів на важку двобічну пневмонію, ішемію, дифузний кардіосклероз. Мав також хронічну недугу нирок, потребував гемодіалізу. Помер у обласній лікарні.

Загальна кількість зареєстрованих летальних випадків від коронавірусу на Буковині – 400.

Джерело: Чернівецька ОДА.

peredplata