Вся правда про шкоду куріння

Тютюновий дим містить більше 5000 хімічних речовин, включаючи нікотин. Нікотин викликає сильну залежність і його смоли, і інші хімічні речовини шкодять організму. Звичка є дуже згубною і викликає ряд захворювань: серцеві напади, інсульт, рак та інше. В середньому тривалість життя курця менше на 10 років, ніж у некурящих людей. Сьогодні це одна з поширених причин смерті.

Позбутися від цієї звички складно, але знайти більш здорову альтернативу можна. Наша місія – допомогти вам у цьому. Інтернет-магазин Дуда пропонує курильні аксесуари та аксесуари високої якості для більш здорового споживання. Наш досвід допоможе підібрати для вас найбільш підходящий варіант девайса для куріння, який замінить сигарети.

Немає безпечного способу вживання тютюну

Як відомо, існують легкі сигарети, але вони не безпечніше звичайних. Курці отримують таку ж кількість смол і інших хімікатів. Самокрутки так само небезпечні, але менш, ніж промислові сигарети, оскільки ви знаєте, що звертаєте всередину.

Куріння трубки, в порівнянні з сигаретами, менш небезпечно, хоча теж шкідливо для здоров’я. Різниця в тому, що використання трубки більш рідкісне, в порівнянні з сигаретами. У добу можна викурити 1 трубку, оскільки цей аксесуар має потребу у відпочинку, як мінімум 12 годин

Кальяни також використовують тютюн, але він відрізняється від того, що ми звикли бачити в сигаретах. Дим проходить через воду, фільтрується, але все також містить небезпечні хімічні речовини.

Альтернатива курінню допомога тим, хто кидає

Сьогодні представлені різні способи отримання дози нікотину. Досить поширеним вважається бездимний або жувальний тютюн. Він також викликає звикання і може бути шкідливим. Але цей варіант підходить для тих, хто планує кинути палити.

Більш здоровою альтернативою вважаються вапорайзери. Саме формулювання про «здорове куріння» вводить в глухий кут, але альтернатива існує. Вапорайзери вже неодноразово довели, що вони набагато корисніші звичайних сигарет. Питання в тому, чи допомагають вони кинути палити? Сьогодні немає достатньої кількості наукових даних, які підтверджують це. Але те, що вапорайзери виробляють менше шкідливих речовин – це факт. Наскільки вони безпечніші для здоров’я – це ще належить перевірити. Пропонуємо купити Вапор в нашому інтернет-магазині за доступними цінами. В асортименті представлені мобільні і стаціонарні пристрої для особистого користування.

peredplata