Водія, який втік з місця ДТП, працівники ДАІ Буковини знайшли з допомогою камери відеостеження

Пізньої пори 19 травня 2013 року на номер «102» зателефонувала мешканка районного центру Новоселиця. За її словами, неподалік заправної станції «Оскар» автомобіль збив пішохода і з місця ДТП зник.

Слідчо-оперативна група,яка виїхала на місце події, встановила, що під колеса автомобіля потрапив 49-літній новосельчанин. Невідомий водій невідомого автомобіля залишив травмованого пішохода з переламаними ногами на дорозі.

Працівники ДАІ взялись обстежувати територію, і переглянули відеозапис камери стеження на в’їзді до підприємства «М’ясо Буковини». З’ясувалось, що в поле її зору потрапляє і частина дороги сполученням «Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці-Мамалига»,на якій трапилась аварія.

Таймер камери зафіксував 11 годин 8 хвилин та силует автомобіля, схожий на міні-вен. Під час пошуку цього транспортного засобу, було вирішено перевірити, які автомобілі заїжджали на територію України через митний пост «Мамалига», від якого до місця ДТП хвилин сорок їзди… Версія виявилась продуктивною. На митному посту правоохоронці отримали інформацію про «Фіат-Дубло», який пересік кордон з боку Молдови того вечора.

А незабаром працівники ДАІ знайшли розшукуваний транспортний засіб на одній з доріг у напрямку села Рідківці, куди водій звернув, намагаючись втекти. За кермом автомобіля перебував 39-літній мешканець села Суглея Слобідейського району республіки Молдова.

Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata