У Чернівцях нагородили учнів-переможців всеукраїнських конкурсів та олімпіад

У дворику міської ратуші відбулось нагородження переможців всеукраїнських конкурсів та олімпіад.
Нагородження розпачалось зі чудового вступного виступу гри на акордеоні та саксофоні.

На нагородженні присутніми були 84 учні освітніх закладів міста, які відзначились у всеукраїнських олімпіадах з базових та загальнодержавних предметів. Серед нагороджених також були призери міжнародного рівня.Кожному з присутніх вручали грамоти та грошові нагороди.

Серед запрошених були вчителі, батьки, представники влади та школярі,особливими гостями були:Олексій Павлович Каспрук міський голова,Житарюк Іван Васильович доктор фізико-математичних наук та заслужений діяч науки і техніки України Михайло Маркович Марченко.
Першим з вітальним словом виступив міський голова Олексій Каспрук:

\’\’Дорогі діти,батьки,викладачі,ви знаєте дуже приємно коли бачиш стільки молодих чернівчан які заняли призові місця на всеукраїнських олімпіадах,я переконаний,що ви є майбутнє буковини,нам потрібні ваші ідеї,ваша креативність,енергія.Хочу подякувати вам і вашим викладачам,що покладаєте так багато зусиль.Миру вам усім,щастя та здоров\’я. Дякую\’\’.

Як зауважив шановний Георгій Олійник – начальник управління освіти чернівецької міської ради:\’\’Кожен учень отримає грошову винагороду . За перше місце діти отримують 300 гривень , за друге 250 та за третє місце, якщо не зраджує пам\’ять 200 гривень . Також грамоти будуть вручені вчителям,також вчителі які готували дітей отримають грошові винагороди від міського комітету профспілки\’\’.

Викладачі різних закладі розповідають,що такий конкурс є випробуванням, і для того щоб перемогти потрібно дуже наполегливо працювати.Звичайно шлях до четвертого етапу дуже складний , це знають ті , хто дійшли до цього найвищого етапу. Перемога дається тільки щоденною працею.
Наступного року нагородження також відбудеться в кінці травня в дворику міської ратуші.
Магас Микола практикант

peredplata