У Чернівцях стартував форум молодіжних організацій Буковини \’\’Youth act together\’\’

В Horizont Busines Hub відбулася зустріч та знайомство з молодіжними громадсткими організаціями.
Представники 14 громадських молодіжних організацій нашого міста зібралися в бізнес-хабі «Горизонт», щоб об’єднати свої зусилля у організації різноманітних суспільно-корисних проектів для області та буковинців. Як нам розповів один з організаторів, заступник начальника Управління молоді та спорту обласної державної адміністрації Ростислав Тищук.

Ростислав Тищук:\’\’Є багато активних, молодих людей, які хочуть щось робити щось для свого міста, області і краю загалом, які просто між собою не знайомі, тому їм потрібна така платформа, де вони можуть перезнайомитися, дізнатися, які в кого є можливості\’\’.

На цьому форумі кожна з організацій розповіла коротко і зрозуміло хто вони,яка в них мета та чим загалом займається організація.Кожна з організацій представила абсолютно різну діяльність та зачепила болючі питання міста:екологія(в основному – це чистка від забруднення р.Прут,прибирання вулиць.),здоров\’я,допомога дітям сиротам та людям похилого віку,які находяться в будинку пристарілих(підтримка духовно та матеріально,дарування подарунків на день народження),також подорожі,волонтерство,можливість вчитись та працювати за кордоном і т.д

Ірина Радик івент-менеджер Horizont Busines Hub:\’\’Кожна організація реалізовує якийсь проект окремо, але в нас одне місто, і чому б не зібратися разом? Це буде ефективніше, це буде більший масштаб. Основне правило – щоб кожна організація мала відсоток в цьому проекті, якщо якась організація не бере участі – проект не може бути реалізованим\’\’.
Магас Микола та Дутка Олександр,
студенти факультету журналістики ЧНУ

.

peredplata