У січні власну справу започаткували 105 чернівчан

Протягом січня платниками податків в ДПІ у м. Чернівцях стали 105 суб’єктів господарювання (в т.ч. 15 – юридичних осіб, 3 відокремлених підрозділа та 87 фізичних осіб – підприємців).
Загалом станом на 01.02.2016р. на обліку в Державній податковій інспекції у м. Чернівцях перебувають 33942 платники (в т. ч. 9071 – юридичних осіб та 24871 – фізичних осіб – підприємців).
Крім того, у Чернівцях 232 особи здійснюють незалежну професійну діяльність: 179 адвокатів, 48 приватних нотаріусів та 5 арбітражних керуючі.
Нагадуємо, що загальною передумовою реалізації права на підприємницьку діяльність є державна реєстрація, тобто діяльності кожного господарюючого суб’єкта, фізичної чи юридичної особи передує обов’язковий етап легалізації підприємницької діяльності.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях запрошує усіх представників легального бізнесу до співпраці, зі свого боку – обіцяємо завжди допомагати як теоретичними знаннями податкового законодавства, так і практичними навичками їх застосування.

Сектор комунікацій ДПІ у м. Чернівцях

peredplata