Розпочинається передплатна кампанія на 2012 рік

Як повідомили в Чернівецькій дирекції “Укрпошта”, передплатна кампанія на наступний рік розпочнеться вже завтра, 9 вересня. Передплата проводиться за тарифами, затвердженими наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 10 червня 2009 року №665 “Про затвердження тарифів на приймання й доставку вітчизняних періодичних друкованих видань за передплатою”. На видання загальнодержавної сфери розповсюдження передплатна кампанія здійснюється за “Каталогом видань України на 2012 рік” і триватиме до 16 грудня нинішнього року включно.

На видання місцевої сфери розповсюдження передплата триватиме залежно від місцевих умов й відповідно до укладених з видавцями або редакціями договорів та завершиться не раніше 25 грудня поточного року. Передплата на зарубіжні видання проводиться за “Каталогом видань зарубіжних країн на перше півріччя 2012 року”.
На видання адресної системи експедирування, які в каталозі позначені двома зірочками (**), передплата триватиме до 2 грудня цього року, на видання карткової системи експедирування – до 8 грудня поточного року. Улюблені періодичні друковані видання можна передплатити через мережу “Укрпошти”, завітавши до найближчого відділення поштового зв’язку.

peredplata