У Чернівецькій області рятувальники ліквідували 2 пожежі

4 березня у селі Купка Глибоцького району сталася пожежа в житловому будинку. Загорання виникло на горищі будинку. Люди помітили пожежу вже тоді, коли вогонь повністю охопив горище будинку. Швидкому поширенню вогню також сприяло те, що стіни та перекриття будинку були дерев’яними. Вогнеборці смт. Глибока та місцеві пожежні охорони сіл Купка, Корчівці та Йорданешти були направлені на місце події. Першочерговим завданням рятувальників було недопущення подальшого розповсюдження вогню, оскільки існувала загроза поширення полум’я на поруч розташовану господарську будівлю.
За лічені хвилили вогнеборцям вдалося локалізувати пожежу, а в подальшому повністю ліквідувати її. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будинку, речі домашнього вжитку. Бійці ДСНС врятували від знищення господарську будівлю. Загиблих та травмованих на пожежі немає.
Ще одна пожежа 4 березня виникла в селі Ломаченці Сокирянського району. Вогнем був охоплений гараж місцевого мешканця. Люди помітили пожежу вже тоді, коли вогонь поширився по всьому гаражу. Також існувала загроза розповсюдження пожежі на поруч розташований житловий будинок. На момент виникнення пожежі всередині гаражу знаходився легковий автомобіль «BMW». Пожежно-рятувальний підрозділ міста Новодністровськ та місцева пожежна команда села Ломаченці відразу виїхали на ліквідацію пожежі. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу, запобігши подальшому поширенню вогню. Завдяки цьому вдалося врятувати від знищення житловий будинок. Полум’ям знищено автомобіль, покрівлю та перекриття гаражу. Постраждалих на пожежі немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata