У міліції відзначили найкращих дільничних Буковини

18 червня в УМВС України в Чернівецькій області відбулись урочистості з нагоди 90-річчя створення служби дільничних інспекторів міліції.

З цією визначною подією правоохоронців привітав очільник обласного міліцейського відомства та керівництво міста і краю. Вони подякували правоохоронцям за сумлінну працю, відданість професії, за вагомий внесок у забезпечення миру і спокою громадян, захист життя, честі і гідності буковинців, не шкодуючи сил і здоров’я, а іноді власного життя.

Начальник УМВС України в Чернівецькій області Олександр Демидов у своєму вітальному слові зазначив, що дільничні інспектори міліції заслужили це свято своєю працею, насиченими тривожними буднями, перемогами та здобутками, – Шановні дільничні інспектори міліції, ветерани служби! – звернувся до присутніх Олександр Миколайович, – У цей святковий день дозвольте привітати Вас із сьогоднішньою знаменною подією, побажати всім Вам здоров’я, доброго настрою, благополуччя, добробуту, натхнення і успіхів у службовій діяльності.

На сьогоднішній день у системі правоохоронних органів Чернівецької області несуть службу більше 300 дільничних інспекторів. Саме до них люди найперше звертаються, і як до правоохоронців, і як до представників влади.

Найкращі дільничні отримали під час урочистостей грамоти, подяки та цінні подарунки від керівництва Чернівецької обласної державної адміністрації, обласної ради, Чернівецької міської ради та УМВС.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata