Українська медсестра Каддафі перебуває у жалобі за ним

	 Українська медсестра Каддафі перебуває у жалобі за нимУкраїнська медсестра Муаммара Каддафі Оксана Балинська, яка працювала на нього до лютого 2011 року, перебуває у траурі за ним.

Вона дізналася про смерть Каддафі з інтернету.

\”Я і моя родина в глибокому траурі по ньому. Навіть мої батьки, які ніколи з ним не зустрічалися, дуже засмучені, що він мертвий. Як я і казала, він залишився в Лівії до самого кінця. Я вважаю його відважним героєм. Він не втік з країни, але залишився, щоб померти на своїй власній землі, у своєму рідному місті Сірт. Всі ці місяці я сподівалася, що йому вдасться врятуватися. Мої подруги, інші українські медсестри, які працювали в нього, всі повернулися в Україну – в його останній день поруч з ним нікого не було. За що нам його ненавидіти чи слід його вважати тираном, якщо він дав нам роботу і добре нам платив? У всіх нас до нього залишилися тільки теплі почуття\”, – заявила Балинська.

Балинська сказала, що хотіла б повернутися до свого життя в Лівії.

\”З Каддафі чи без життя в Лівії незрівнянно краще для нас, ніж тут, в Україні. Я не можу дочекатися, поки закінчиться війна, щоб повернутися додому, в Тріполі\”, – наголосила медсестра.

peredplata