З початку року до місцевих бюджетів Чернівецької області надійшло доходів у розмірі понад 650 млн. гривень

Як інформує департамент фінансів облдержадміністрації, на засіданні колегії відомства проаналізовано виконання місцевих бюджетів області за перше півріччя та забезпечення їх виконання протягом усього року. Було відзначено, що до місцевих бюджетів краю протягом шести місяців без урахування міжбюджетних трансфертів надійшло доходів у сумі 651,4 млн. гривень, що, порівняно з минулим роком, більше майже на 107 млн. гривень.

За повідомленням департаменту, виконання планових показників доходів загального фонду із 286 місцевих бюджетів області забезпечили 280, що становить 97,9% від їх загальної кількості. Упродовж І півріччя цього року обсяг видатків місцевих бюджетів області, у порівнянні з відповідним періодом минулого року,збільшився на 291,8 млн. гривень, або на понад 14%. Завдяки цьому в регіоні забезпечено своєчасну виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери, а також відпускних та матеріальної допомоги на оздоровлення – працівникам освіти.

Окрім цього, на засіданні йшлося про оптимізацію мережі та чисельності бюджетних установ закладів охорони здоров’я в умовах реформування первинної медичної допомоги, стан фінансування і ефективність використання бюджетних коштів школами естетичного виховання дітей за 2011 – 2013 роки.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької обласної державної адміністрації.

peredplata