В Чернівцях в квартирі ледь не згорів чоловік

12 серпня під час пожежі в житловому будинку рятувальники врятували життя 46-річного чернівчанина. Загорання трапилося близько 1 години ночі на дев’ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку по вул. Комарова м. Чернівці.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів у квартирі де сталася пожежа перебував власник оселі. Сильне задимлення у приміщенні створило небезпеку для життя чоловіка. Вогнеборці з допомогою апаратів захисту органів дихання увійшли в приміщення. В одній із кімнат вони виявили власника помешкання, рятувальники вивели його в безпечне місце. Одночасно було проведено евакуацію 3 мешканців сусідніх квартир. Переконавшись, що життю власника оселі та мешканців сусідніх квартир нічого не загрожує, рятувальники приступили до гасіння пожежі. За короткий проміжок часу вогонь було ліквідовано. Від вогню було врятовано житловий будинок.

Всього протягом вихідних у Чернівецькій області виникло 5 пожеж на яких рятувальники врятували від знищення 4 будівлі, а найголовніше врятоване 1 людське життя.

Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata