На Буковині з візитом перебуває віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул

Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул разом з головою обласної державної адміністрації Михайлом Папієвим сьогодні, 22 серпня, перевірили після відновлювальних робіт стан мосту в Атаках та ознайомились із ходом ремонту об’їзної дороги в Хотині.

Міст на межі Чернівецької і Хмельницької областей після складної зими і інтенсивної експлуатації потребував нагального ремонту, і, як сказав Михайло Папієв, після необхідних процедур роботи на цьому важливому об’єкті розпочались 20 травня.«Відновлення пошкодженого моста здійснювало підприємство «Мост-1». За цей час тут підсилено несучі металеві конструкції, влаштовані нові монолітні залізобетонні плити, замінено огородження і освітлення мосту, укладено новий асфальт, – зауважив керівник виконавчої влади Буковини під час спілкування із представниками засобів масової інформації. – Ми обіцяли буковинцям у короткі терміни відкрити цей міст – і ми це зробили. І зараз рух транспортних засобів без обмежень по вазі та габаритах відновлено. Без підтримки Уряду цього зробити не вдалося б». Тому не випадково, за словами Михайла Папієва, особисто перевірити стан, якість виконаних робіт на цьому об’єкті вирішив Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.

Голова обласної державної адміністрації додав, що за проектом загальна кошторисна вартість робіт на мосту склала понад 21 мільйон гривень, однак будівельникам вдалося зекономити бюджетні кошти – зроблено необхідні ремонтні роботи за 18 мільйонів 100 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata