Буковинські пожежники ліквідували три пожежі

У селі Цурень Герцаївськго району виникла пожежа в літній кухні місцевої мешканки. Рятувальники міста Герца та місцева пожежна охорона села Цурень, які виїжджали на місце події, за лічені хвилини локалізували пожежу. В подальшому небезпеку було повністю ліквідовано. Вогнем знищено частково перекриття та покрівлю літньої кухні, закопчено стіни будівлі. Завдяки оперативним діям рятувальників від знищення вдалося зберегти літню кухню. Постраждалих немає.
Про це повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

Ще на двох пожежах було зафіксовано загорання сміття. У Чернівцях загорання сміття виникло на відкритій території по вул. Руській обласного центру. За лічені хвилини на місце події прибуло 2 відділення Державної пожежно-рятувальної частини № 2. Першочерговим завданням співробітників ДСНС було недопущення подальшого поширення вогню, оскільки неподалік знаходилися гаражі. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу, що дозволило врятувати від знищення 4 гаражі. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

У селі Коровія Глибоцького району горіло сміття на площі 60 кв.м. Рятувальники ліквідували небезпеку, не допустивши подальшого розповсюдження полум’я. На пожежі ніхто не постраждав.

peredplata