Відтепер буковинці можуть оплачувати туристичні путівки частинами без комісій і переплат

У мешканців Чернівецької області, якраз до всесвітнього Дня туризму, з’явилася чудова можливість придбати туристичний тур, оплачуючи тільки його частину, а решту суми повертати протягом обраного часу.

Як повідомляє прес-служба Приватбанк Чернівці така можливість є завдяки послузі від ПриватБанку “Оплата частинами” – сервісу, за допомогою якого клієнти можуть здійснювати покупки та розраховуватися за послуги, оплачуючи одразу не всю їх вартість, а тільки частину. Решту можна повертати протягом 24 місяців без комісій і переплат.

У Чернівцях до програми “Оплата частинами” наразі підключені туристичні фірми “Велт”, “Туристичний бутік” та “Скорпіон-Вояж”.

“Це чудова можливість не відмовляти собі у заслуженому відпочинку, – каже керівник Бізнесу по роботі з торговими підприємствами Олег Сльозко. – Не всі люди мають можливість витратити одразу немалу суму коштів на оплату свого відпочинку. Хтось не може дозволити собі такі витрати для сімейного бюджету, хтось просто не хоче витрачати одразу велику суму готівки. Тому, цей сервіс буде дуже доречним в таких випадках. До того ж, клієнти нічого не втрачають оплачуючи туристичну путівку у розстрочку – ніяких відсотків та додаткових комісій на вартість послуги не нараховується”.

На сьогоднішній день послугу “Оплата частинами” пропонують майже 200 буковинських торгових точок різного напрямку – від продуктів харчування і побутової техніки до ювелірних виробів і автомобільних послуг. З кожним місяцем кількість точок буде тільки зростати, а це означає, що незабаром придбати практично будь-який товар можна буде з розстрочкою платежу – володіти ним зараз, а оплачувати частинами.

peredplata