Внаслідок 8 пожеж у Чернівецькій області від знищення врятовано 7 будівель

16 лютого на спецлінію 101 смт. Глибока надійшло повідомлення про пожежу в господарській будівлі у селі Молодія Глибоцького району. Через велику кількість дерев’яних конструкцій полум’я швидко поширювалося по будівлі. Пожежно-рятувальний підрозділ смт. Глибока та місцеві пожежні охорони сіл Валя Кузьміна, Чагор та Луківці відразу виїхали на ліквідацію пожежі. Першочерговим завданням бійців ДСНС було недопущення подальшого поширення вогню, адже поруч знаходилися житловий будинок та літня кухня. За лічені хвилини рятувальникам вдалося локалізувати пожежу, а в подальшому повністю ліквідувати її. Полум’ям знищено покриття та перекриття господарської будівлі, речі домашнього вжитку. Оперативні дії пожежно-рятувальних підрозділів дозволили врятувати від знищення житловий будинок та літню кухню.

Ще одна господарська будівля того ж дня горіла у селі Добринівці Заставнівського району. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 5 міста Заставна та місцева пожежна охорона села Брідок були направлені за місцем виклику. Швидкому поширенню вогню сприяли дерев’яні конструкції споруди та сіно, яке знаходилося всередині господарської будівлі. Рятувальникам вдалося за лічені хвилини локалізувати пожежу, що дозволило не допустити подальшого перекидання вогню на поруч розташовані житловий будинок та літню кухню. На пожежі полум’ям знищено покрівлю господарської будівлі, пошкоджено перекриття. Бійці ДСНС врятували від знищення житловий будинок та літню кухню.

Всього за останні 3 доби на території Чернівецької області зафіксовано 8 пожеж, на яких пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 7 будівель. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає. Повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata