На вокзалі у Чернівцях собака виявив марихуану

Під час відпрацювання території залізничного вокзалу станції Чернівці правоохоронцями разом із службовою собакою було виявлено жінку, яка зберігала при собі наркотичні речовини.

На пероні вокзалу біля туалетів собака на прізвисько «Лайма» почала активно принюхуватись та лаяти в сторону невідомої жінки, що викликала підозру у правоохоронців. Після чого дану жінку було запрошено до чергової частини міліції для вияснення усіх обставин.

Правоохоронці з’ясували, що 39-річна мешканка міста Чернівці раніше судима за крадіжку. В присутності понятих, жінка вийняла з кишені куртки, два шприци наповнені наркотичної речовиною , а також паперовий згорток із подрібненою речовиною – «канабіс», вагою 15 грам.

Також на залізничному вокзалі станції Тернопіль затримано 34-річного, раніше судимого, мешканця Зборівського району, у якого вилучили 50 грамів марихуани. Як пояснив затриманий, наркотик зберігав для власного вживання

По станції Здолбунів правоохоронці виявили 28-річного місцевого мешканця, у якого при огляді виявили паперовий згорток з наркотичною речовиною. Молодий чоловік пояснив, що дана речовина являється марихуаною, яку він зірвав в літній період часу і в подальшому мав намір використати для власного вживання.

Вилучені наркотичні речовини направлено на експертне дослідження.
В даний час за даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 309 КК України \”Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів\”.
Підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці

peredplata