Чернівці вже прийняли 7 сімей з Криму

17 березня, відбувся брифінг секретаря Чернівецької міської ради Ярослава Кушнірика. На ньому йшлося про нагальні питання, які пов’язані із життєдіяльністю міста, а також із подіями, що розгорнулися останнім часом в Україні.

Зокрема Ярослав Кушнірик повідомив, що оголошено конкурс на заміщення вакантних посад керівників департаменту житлово-комунального господарства та управління освіти Чернівецької міської ради. Він відбудеться 17 квітня.

Щодо комунальних підприємств міста, то наразі триває перевірка фінансово-господарської діяльності «МТК «Калинівський ринок». Спеціальна комісія працюватиме на підприємстві до 26 березня.

У зв’язку з напруженою ситуацією у Криму, волонтери координаційного центру міської ради ведуть облік біженців з півострова та допомагають їм у вирішенні побутових проблем. Департаментом економіки Чернівецької міської ради проведено роботу із власниками готельних комплексів, які сприятимуть поселенню кримчан. Станом на сьогодні до Чернівців прибуло уже 7 таких сімей. Волонтери постійно контактують із сім’ями, які шукають можливість покинути Кримський півострів і оселитися у Чернівцях.

peredplata