Чернівецькі рятувальники ліквідували 4 пожежі

18 березня у селі Червона Діброва Глибоцького району в житловому будинку виникла пожежа. Загорання сталося на горищі будівлі. Оскільки стіни та покрівля будівлі були дерев’яними, вогонь швидко поширився по всьому житловому будинку. Вогнеборці смт. Глибока та місцевої пожежної охорони села Тарашани відразу виїхали за місцем виклику. Також існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовану господарську будівель. Бійці ДСНС локалізували пожежу, не допустивши подальшого розповсюдження вогню. На пожежі знищено покрівлю житлового будинку на площі 70 кв.м., речі домашнього вжитку. Оперативні дії пожежно-рятувальних підрозділів дозволили зберегти від знищення житловий будинок та господарську будівлю.
Того ж дня у Чернівцях по вул. О. Кобилянської в квартирі на третьому поверсі трьохповерхового житлового будинку виникла пожежа. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру за лічені хвилини на місце події. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу, завдяки чому вдалося не допустити розповсюдження вогню та врятувати від вогню житловий будинок.
Всього протягом минулої доби працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області ліквідували 4 пожежі, на яких врятували від знищення 3 будівлі. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata