Дитячі фантазії на тему бюджету

До всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни» вже долучилося чимало юних чернівецьких митців. Поки що найактивнішими учасниками є юні майстри пензля.
До 15 квітня триватиме перший етап конкурсу дитячої творчості: «Очима дитини про бюджет країни». Наразі у ньому беруть участь дві категорії учнів загальноосвітніх навчальних закладів: 9-11 та 12-15 років.
Види творчих робіт, які приймаються від учасників різноманітні: твори образотворчого і прикладного мистецтва (художні), комп’ютерна графіка (анімація) та літературні твори, тож проявити себе мають змогу юні таланти різних напрямів та жанрів творчості. Участь у подібних тематичних змаганнях дозволяє краще пізнати тонкощі бюджетоутворюючих процесів та глибше усвідомити місце, роль та значення податків у житті держави і суспільства. І, головне, сформувати у майбутньої генерації платників податків високий рівень податкової культури.
Талановиті школярі! Запрошуємо вас до участі у Конкурсі дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни». Поспішайте – прийом робіт завершується 15 квітня. Наступний рівень – регіональний, де будуть обрані кращі з кращих з усієї Чернівецької області. Детальнішу інформацію про умови проведення Конкурсу можна отримати за телефоном 54-60-24.

Інформаційно-комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata