У Чернівцях представлять нового керівника лісового господарства

7 травня 2014 року Голова Держлісагентства України Валерій Черняков прибуде із робочим візитом до Чернівецької області.
У ході візиту заплановано представлення нового керівника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства – Анатолія Йосиповича Ковальського, а також обговорення із працівниками лісового господарства буковинського регіону першочергових напрямків роботи лісової галузі в перспективі.
Зустріч відбудеться о 14:00 в залі засідань ДП «Чернівецьке лісове господарство» (м. Чернівці, вул. Руська, 203А).

Довідка
КОВАЛЬСЬКИЙ Анатолій Йосипович народився у с. Підлісний Ялтушков Вінницької області. Вищу освіту здобув у Львівському лісотехнічному інституті за спеціальністю «Лісоінженерна справа». У лісовому господарстві працює з 1972 року. Починав роботу з посади техніка відділу захисних лісонасаджень державного підприємства «Желдорпроект» (м. Харків).

У 1987 році став директором Сімферопольського спецлісгоспу, а невдовзі – директором Сімферопольського державного лісомисливського господарства.
У 1993 році обійняв посаду генерального директора державного лісогосподарського об’єднання «Кримліс».

З 2000 по 2006 рік очолював Республіканський комітет Автономної Республіки Крим з лісового та мисливського господарства.

У 2006-2007 роках – начальник Чернівецького обласного управління лісового господарства.

Згодом продовжив трудовий шлях у ДП «Укрлісконсалтинг», потім був помічником народного депутата України Миколи Шершуна. До військового втручання на територію Криму працював доцентом кафедри мисливствознавства, лісівництва та екології лісу Південного філіалу НУБіП України \”Кримський агротехнологічний університет\”.

Анатолій Ковальський – кандидат економічних наук, відмінник лісового господарства України, заслужений працівник лісового і мисливського господарства АР Крим, заслужений працівник сільського господарства України, лауреат Премії Ради Міністрів АР Крим за розвиток рекреаційно-туристичної діяльності, член Національної спілки фотохудожників України, член Королівського фотографічного товариства Великої Британії.

Анатолій Йосипович має тверду громадянську позицію, був активним учасником кримського Євромайдану. Його як проукраїнського активіста викрали у Криму та утримували у заручниках, погрожуючи фізичною розправою за підтримку України.

peredplata