Зруйновані повінню 2010 року мости у селах Тисовець та Їжівці Сторожинецького району відбудовуються

Сьогодні під керівництвом першого заступника голови обласної державної адміністрації Георгія Галиця відбулося чергове засідання обласного штабу з координації та ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території Чернівецької області. Основне питання, яке розглядалося під час засідання – відновлення зруйнованих внаслідок стихійного лиха 22-29 червня 2010 року мостів у селах Тисовець та Їжівці Сторожинецького району. Як відзначалось на засіданні обласного штабу, Міністерством оборони України спільно з Укравтодором за сприяння обласної державної адміністрації у цих селах було встановлено військові мостові переходи ТММ-ЗМ.

Крайовою виконавчою владою було вжито необхідні заходи з відновлення зруйнованих мостів. Так, міст через річку Серетель в селі Їжівці у грудні поточного року планується ввести в експлуатацію. У селі Тисовець замість військових мостових переходів
будуть встановлені залізничні платформи – зараз здійснюється їх придбання. Георгій Галиць також повідомив, що у селі Тисовець замість тимчасових передбачається звести стаціонарні мости.

peredplata