Сторожинецькі лісівники передали екіпірування для українських військових у Луганській області

Трудові колективи державних лісогосподарських підприємств Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства активно підтримують українських військовослужбовців, які беруть участь у військових діях на Сході країни. Один тільки Сторожинецький лісгосп надав допомогу Українській армії на загальну суму понад 92 тисячі гривень. Повідомляє прес-служба Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства.

На початку липня працівники ДП «Сторожинецьке лісове господарство» зібрали більше 47 тисяч гривень. За них самостійно купили екіпірування для військових, зокрема форми, черевики, балаклави, дощовики, палатки, спальні мішки та інші речі, які необхідні для виконання службових завдань солдатами в зоні проведення Антитерористичної операції. Заступник голови Сторожинецької районної ради Іван Патарак повідомив, що придбане лісівниками екіпірування цього тижня надіслано у Луганську область.

Також ще раніше чимала сума коштів, зібрана працівниками лісгоспу, була направлена на рахунки Міністерства оборони України, Благодійного фонду допомоги співробітникам та ветеранам органів внутрішніх справ Чернівецької області та Сторожинецької районної ради ветеранів війни та праці. Майже 5 тисяч гривень витрачено на придбання пального для місцевого полігону «Прибан».

peredplata